Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlkokulu

Vizyon: Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlkokulu Olarak Vizyonumuz; Milli eğitimin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çevresinde; katılımcı, şeffaf, güvenilir ve kaliteli hizmetler sunarak, evrensel temel değerlerle, milli ve manevi değerleri özümsemiş, sorumluluk alabilen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren model bir kurum olmak.

Misyon: Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlkokulu Olarak Misyonumuz; çağın gerekleri ile donanmış; eğitimci ve eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık; milli, evrensel ve etik değerleri benimsemiş, öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.”

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon bulunmamaktadır.
Saatler: Giriş:09:00 Çıkış:15;00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-twinning Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sıfır Atık Projesi, VELİYİM ÇOCUĞUMLA OKULDA KİTAP OKUYORUM.

Telefon - 0(332) 524 60 08

WEB - https://uzumlusmuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÜZÜMLÜ MAH. ÜZÜMLÜ CAD. NO: 74 BEYŞEHİR / KONYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1998
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Adres - ÜZÜMLÜ MAH. ÜZÜMLÜ CAD. NO: 74 BEYŞEHİR / KONYA

Ulaşım Her saatte bir kasaba dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 26 km.